2014. október 6., hétfő

Termékvélemy: Himalaya Daily Face Wash arcradír



Az Aloive-os arcradírom nagyon bevált, viszont azt sajnáltam, hogy nem használhattam minden nap, mert annyira jól áttisztította az arcomat, hogy nap mint nap érezni akartam azt a hatást. Ezért nagyon megörültem, amikor megpillantottam a DM-ben a Himalaya minden napra is alkalmas arcradírját. Igaz, így sem merem használni minden nap, de sokkal gyakrabban alkalmazhatom, mint az Aloive-ost.

 Sokkal kevesebb, és kisebb szemcsék vannak benne, mint egy átlagos arcradírban, és sokkal puhábbak, nem dörzsöli annyira a bőrt. Az állaga is inkább gélesebb, illata nem igazán van, ami nekem pozitívum, mert az Aloive-osnak túl erős az illata, és egy arcradírtól én nem ezt várnám.

Hasonlóan jól tisztít, mint az Aloive-os társa, amiben sokkal nagyobbak a szemcsék, viszont ettől még puhább is lesz az arcom, úgyhogy még egy pluszt ad. Az is feltűnt, hogy egyre kevesebb a pattanásom is tőle (bár ez nem feltétlenül ettől van, gyakran kitisztul az arcom, aztán megint előjönnek a pattanások).

Sokan írták, hogy szárítja a bőrt. Nekem kissé olajos a bőröm, így nem okozott ez gondot, ezen a téren nem vettem észre változást, pattanások, piros foltok sem jöttek elő tőle, és a szemcsék sem szurkálnak, én nagyon gyengédnek találtam őket.

1200 forintért vásároltam egyébként 200 ml-t belőle, úgyhogy szerintem nem egy drága cucc, és teljesen megéri, mert sok is van benne, jó minőségű, és egy egész kicsi is elég belőle, úgyhogy valószínűleg nem pár hét alatt fog kifogyni a tubus.

Ti már próbáltátok ezt az arcradírt? Ha igen, akkor mit tapasztaltatok? Ha nem, akkor kipróbálnátok?

2 megjegyzés: